Soslu Karides Izgara

Karidesin muhteşem lezzeti…

HAZIRLAMA SÜRESİ: 20 dakika.

PİŞİRME SÜRESİ: 15 dakika.

Malzemeler:

  • 4 Adet İri Jumbo Karides
  • 100 g Zeytinyağı
  • Tuz

Yapılışı:

Sos için:

200 g Mayonez, 10 g Hardal, 2 Diş Sarımsak, 2 Yaprak Fesleğen, Tuz, Karabiber

  1. Karideslerimizi temizleyip tuzlanıp ızgarada pişirelim. Daha sonra karidesin et kısmına sosumuzu koyup 220 derece fırında 7-8 dakika daha kızartalım. Karides ızgaramız servise hazırdır.

Sosun Yapılışı:

  • Mayonez bir kaba konup içine doğranmış fesleğen, sarımsak, hardal, tuz, karabiber ilave edilip blenderla güzelce çekilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir