Rokfor Soslu Karadeniz Alabalığı

HAZIRLAMA SÜRESİ:15 dakika.

PİŞİRME SÜRESİ: 25 dakika.

Malzemeler:

  • 700 gr Karadeniz Alabalığı
  • 150 gr Rokfor Peyniri
  • 200 gr Krema
  • 100 gr Zeytinyağı
  • Değirmen karabiber
  • Tuz

Yapılışı:

  1. Tercihe göre Fileto yapılmış ya da dilimlenmiş balık güzelce tuzlanıp ızgarada pişirilir. Balığın üstüne krema rokfor peyniri, değirmen karabiber ve tuz ilave edilir 5 dk fırında pişirilir. Servis için Tabağa alınan balığı sosuyla süsleyip sebze sote eşliğinde sunulabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir