Roka ve Hardal Soslu Alabalık

Roka ve hardalın lezzeti…

HAZIRLAMA SÜRESİ: 1 saat.

PİŞİRME SÜRESİ:30 dakika.

Malzemeler:

  • 600 g Alabalık
  • 1 Bağ Roka
  • 1 Tatlı Kaşığı Hardal
  • 2 Diş Sarımsak
  • 1 Adet Limon
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber

Yapılışı

  1. Balığımızı temizleyip filetosunun çıkaralım. Daha sonra roka, hardal, sarımsak ve zeytinyağını blenderda çekelim. Fileto balığımızı sosta 1 saat marine ettikten sonra 200 derece fırında 30 dakika pişirelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir