Levrek Şinitzel (Çocuk)

Miniklerin en sevdiği çıtır Şinitzel…

HAZIRLAMA SÜRESİ: 15 dakika.

PİŞİRME SÜRESİ: 10 dakika.

Malzemeler:

  • 600 g Levrek Fileto
  • 200 g Mısır unu
  • 2 Adet Yumurta
  • 200 g Un
  • 500 g Ayçiçek Yağı
  • Tuz

Yapılışı

  1. Balığımızı güzelce temizleyip fileto çıkartıp içindeki kılçıkları temizleyelim. Daha sonra balığımızı dövüp önce tuzlayıp sonra unlayalım. Ardından çırpılmış yumurtaya batırıp mısır unu ile güzelce paneleyip sıcak yağda pişirelim. Çocuklarınızın bayılacağı nefis bir lezzet daha hazır!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir