Levrek Marin

Levreğin saflığını tadın…

HAZIRLAMA SÜRESİ:1 gün

Malzemeler:

  • 700 g Levrek Fileto
  • 100 g Kapari
  • 3 Adet Limon
  • 5 Yaprak Defne Yaprağı
  • 100 g Taze Soğan Yaprağı
  • 1 Adet Portakal Suyu
  • 5 G Tane Karabiber
  • 200 g Tuz

Yapılışı:

  1. Fileto balıklarımızı jülyen keselim. Doğradığımız balıklarımızı buz, tuz, limon suyu, defne yaprağı ve su ilave edip yaklaşık 1 gün marinede bekletelim. Daha sonra marineden balıklar çıkartıp zeytinyağı, limon suyu, kapari, portakal suyu ve taze soğan ilave edip servise hazır hale getirelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir