Hardal Soslu Rulo Kaya Levreği

Hardalın tatlandırdığı rulolar…

HAZIRLAMA SÜRESİ:30 dakika.

PİŞİRME SÜRESİ:25 dakika.

Malzemeler:

  • 700 g KAYA LEVREĞİ Fileto
  • 100 g Hardal
  • 100 g Zeytinyağı
  • 2 Diş Sarımsak
  • Sebze Çeşnisi
  • Tuz
  • Karabiber

Yapılışı:

  1. Balığımızı güzelce temizleyip fileto çıkartalım. 4 parçaya bölüp zeytinyağı, hardal, sarımsak, karabiber, tuz ve sebze çeşnisi ile beraber marine edelim. Daha sonra marine edilen balığımızı rulo şeklinde sarıp 200 derece sıcaklıktaki fırında yaklaşık 25 dakika pişirelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir