Fırında Susamlı Levrek (Çocuk)

Çocuklarınız için besleyici ve eğlenceli levrek..

HAZIRLAMA SÜRESİ: 15 dakika.

PİŞİRME SÜRESİ: 15 dakika.

Malzemeler:

  • 700 g Levrek
  • 100 g Susam
  • 2 Adet Yumurta
  • 100 g Sıvıyağ
  • Tuz
  • Karabiber

Yapılışı:

  1. Balığımızı güzelce temizleyip bol suda yıkayalım. Daha sonra fileto çıkartıp orta kılçıklarını ayıklayalım. Filetoları önce sıvıyağına, daha sonra yumurtaya ve susama batırıp güzelce kaplayalım. 200 derece fırında 15 dakika kadar pişirelim. Çocuklarınızın bayılacağı bu lezzet, kısa süre içerisinde servise hazır hale gelecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir