Balık Çorbası

İçinizi ısıtan çorba…

HAZIRLAMA SÜRESİ: 15 dakika.

PİŞİRME SÜRESİ: 10 dakika.

Malzemeler

  • 600 g Çipura
  • 2 Defne Yaprağı
  • 1 Baş Kuru Soğan
  • 10 g Kapari
  • 50 g Krema
  • 1 Adet Limon
  • 1 Adet Yumurta Sarısı
  • 20 g Un

Yapılışı

  1. Balığı temizleyip filetosunu çıkardıktan sonra 5 dakika haşlayalım. Balığın suyu süzüldükten sonra ayrı bir kapta un, limon sosu ve yumurta sarısını bulamaç haline getirelim. Kaynayan suya kapari ve pişen balık parçalarını ilave edip 5 dakika daha kaynatalım. Balığımız servise hazırdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir