Balığın sebzelerle dansı…
HAZIRLAMA SÜRESİ:25 dakika.
PİŞİRME SÜRESİ:20 dakika.
Malzemeler:
- 500 g Sinarit Fileto
- 1 Adet Kapya Biber
- 3 Adet Mantar
- 2 Diş Sarımsak
- 1 Adet Yeşil biber
- 200 g Domates
- 5 g Fesleğen
- 5 g Değirmen Karabiber
- 100 g Krema
- 100 g Rende Kaşar Peyniri
- 100 g Tereyağ
- Tuz
Yapılışı:
- Fileto balıklarımızı jülyen kesip sıvıyağda kızartalım. Ayrı bir tavada tereyağı, mantar, biber ve domatesleri soteleyelim. Kızarttığımız balıklarımızı ve kaşar peynirimizi ilave edip soteleyerek sıcak bir güveçte servise sunalım.