Kremitte Sebzeli Kaya Levreği

Sebzelerin zenginleştirdiği Kaya Levreği

HAZIRLAMA SÜRESİ:10 dakika.

PİŞİRME SÜRESİ: 45 dakika.

Malzemeler:

  • 800 g KAYA LEVREĞİ
  • 1 Adet Domates
  • 3 Adet Yeşil Biber
  • 6 Adet Mantar/li>
  • 10 Adet Arpacık Soğan/li>
  • 100 g Zeytinyağı
  • 1 Adet Kapya Biberi
  • 1 Adet Limon
  • Tuz
  • Karabiber
  • 1 Adet Kiremit Tepsi

Yapılışı:

  1. Balığımızı güzelce temizleyip tuzlayalım. Güvece önce ince kesilmiş patatesleri dizelim. Üstüne balığımızı yerleştirelim. Kenarlarına sebzelerimizi dilimleyerek koyalım. Tuz, karabiber, zeytinyağı sürüp 220 derece sıcaklıktaki fırında yaklaşık 45 dakika pişirelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir